park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

27.7. Lost in a moment / prebačeno u Revelin

Prema informacijama kojima raspolažemo, ulaznice se još uvijek mogu kupiti preko online servisa Entrio: https://www.entrio.hr/event/lost-in-a-moment-dubrovnik-1619 a dobar dio ulaznica već je prodan posjetiteljima koji će doći sa svih strana svijeta. Pretprodajna online cijena ulaznice za sve zemlje EX Yu iznosi 18 EUR. Dio ulaznica, kazuju nam iz produkcije, biti će dostupan i na dan izvedbe na ulazima ali po znatno većoj cijeni od 28 eur po osobi, za sve one koji ne budu na vrijeme uspjeli kupiti one povoljnije preko interneta.

Broj parking mjesta na vidikovcu bit će maksimalno reduciran, ( ukinut ) uz pomoć ograda i prometne policije zbog smanjenja svih eventualnih sigurnosnih rizika za posjetitelje i ostale sudionike u prometu. Svima i u dolasku i u odlasku preporučamo šetnju pješice starim karavanskim drumom iz samog grada. Ta šetnja nije nikakav bauk i traje niti 15 minuta. Vizija ljetne pozornice Park Orsula od početka se oslanjala na tu prekrasnu pješačku vezu sa gradom koja je pravi spas kod sigurnosne organizacije ovako zahtjevnih događaja i priredbi.

Za one koji ipak ne mogu bez automobila evo vrlo važna obavijest!  Malo smo se stavili, kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, pa smo osigurali sljedeće:

Na vidikovcu će biti moguć samo iskrcaj putnika ali ne i ostavljanje automobila. Zato smo osigurali kombi (8+1) liniju kao ispomoć. Dakle, vozači automobila neka u dolasku iskrcaju putnike na vidikovcu Park Orsula i produže na Dubac. Ako na Dubcu ne bude mjesta za parkiranje onda neka parkiraju u servisnoj zoni ( Spiona, Getro, Lidl). Neka zatim pozovu našeg vozača kombija na broj mobitela PERO: 098  836 899 koji će okupljene grupe besplatno prevoziti na vidikovac. Vozači, ponavljamo, putnike predhodno iskrcajte na vidikovcu kako bi se olakšalo kombiju i kako bi se smanjilo čekanje.  Zbog ograničenog kapaciteta Parka Orsula, ako niste na vrijeme kupili ulaznicu preko interneta, savjetujemo Vam da kontaktirate broj vozača prije nego uopće krenete prema parku.  Vozač će biti informiran o tome da li je kapacitet popunjen ili ne. Kombi će biti operativan do 04:00h

Ujutro u 6:15 h na vidikovac dolaze 2 Libertasova autobusa koji će publiku odvesti preko Dubca u Grad, također besplatno.

Ipak, ponovno Vas pozivamo da u što većem broju dođete i otiđete pješice starim karavanskim putem i tako olakšate i sebi i nama.

Molimo Vas za strpljenje i razumjevanje.

Pojašnjenje članovima udruge Ambient Croatia:

rodukciju događaja Lost in a moment, njegovu medijsku promociju, način distribucije ulaznica i ostvarivanje prihoda od prodaje ulaznica, obavlja berlinska diskografska kuća : "INNERVISIONS GMBH" , Blücherstrasse 22, 10961 Berlin, Germany" u suradnji sa svojom tvrtkom kćeri, registriranoj u Hrvatskoj : " SHINE A LIGHT j.d.o.o." Petrova 110, Zagreb, OIB: 89204285656.

Udruga Ambient Croatia za ovaj događaj ustupila je prostor i opremu Parka Orsula bez naknade i obvezala se osigurati logističke uvjete za održavanje istog uz uvjet limitiranja kapaciteta na maksimalno 700 posjetitelja.

Odluku o ustupanju prostora donijeli smo zbog ugleda kojeg organizacija "Innervisions" uživa diljem svijeta ocjenivši da će globalna promocija ovog eventa ujedno promovirati ljepotu i unikatnu vrijednost PARKA ORSULA kao jedne od najposebnijih otvorenih ljetnih pozornica uopće. Innervisions je organizacija koja svoje evente "Lost in a moment" , a radi ih samo nekoliko godišnje, organizira na jedninstvenim svjetskim open air lokacijama na kojima komercijalno eksploatiranje glazbe nije prioritet. Tako su pored Parka Orsula i Dubrovnika, za ovu godinu odabrali još samo par iznimno atraktivnih lokacija u Rio de Janeiru, Parizu, Barceloni i Amsterdamu.

U ovaj događaj Innervisions ulaže značajna sredstva i trud, dovoze svoje vlastito moćno ozvučenje, rasvjetu i svoj produkcijski tim te pored toga sami reguliraju sve putne troškove i honorare atraktivnih izvođača.

Za ovaj događaj Vam na žalost nismo u mogućnosti osigurati ništa od uobičajenih članskih pogodnosti jer udruga Ambient Croatia ne sudjeluje u produkciji ovog događaja.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.