park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

MAJKE

Za početak da ponovimo ovu važnu informaciju: koncert MAJKI prebačen je sa petka na subotu na inzistiranje izvođača!

Evo par servisnih informacija:

Bit će organizirana jedna posebna autobusna linija za dolazak na koncert, veliki bijeli turistički autobus koji će se u subotu navečer zaustaviti točno u 21:20h na autobusnoj stanici Ilijina glavica (preko puta Konzuma) a potom i na Žičari u 21:25h. Nakon što iskrca publiku na Orsuli taj autobus će otići na Dubac i do 21:55h čekati putnike koji dolaze na koncert iz smijera Župe i Konavala te se mogu parkirati oko Inine crpke na Dupcu što im preporučamo kao opciju kao i one koji dolaze iz smijera grada a budu se morali parkirati na Dubac zbog nedostatka parkinga na vidikovcu. Koncert će početi kada autobus sa Dubca stigne na vidikovac i kada publika iz tog autobusa zauzme svoja mjesta u gledalištu. Dakle predviđamo do 20-tak minuta kašnjenja najdalje do 22:20h!!!

Naravno da u dolasku kao i do sada možete koristiti opcije prijevoza sa redovnim linijama javnog prigradskog prijevoza prema Župi, Cavtatu i Konavlima. Vozni red pogledajte ovdje: http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf  ili pak doći pješice iz pravca hotela Belvedere gdje ima dovoljno parkinga a samo 300m lagane šetnje.

Po završetku koncerta autobus će publiku voziti prvo na Dubac gdje će iskrcati dio putnika pa se okrenuti i nastaviti prema Gradu na relaciji: Ilijina glavica - Žičara i tako koliko god bude potrebno puta dok se svi posjetitelji ne odvedu iz Parka Orsula.

Molimo vas da za dolazak na koncert koristite ovaj organizirani besplatni autobusni prijevoz kako bi smo u što većoj mjeri smanjili prometno zakrčenje na vidikovcu za vrijeme trajanja koncerta a koje može remetiti normalno odvijanje redovnog prometa.

Svima Vam se zahvaljujemo na interesu i podršci koju nam pružate. Zadovoljstvo nam je vidjeti vas sretne i zadovoljne. Dobro došli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.