park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

28.06 MERI CETINIĆ “retrospektiva”

Ovaj petak slijedi samostalni koncert MERI CETINIĆ pod nazivom ‘Retrospektiva’, na kojemu ćemo se prisjetiti svih velikih hitova ove, sada već legendarne pjevačice, dobitnice brojnih nagrada za sveukupan doprinos hrvatskoj glazbi.  “Meri Cetinić je diva dalmatinskog soula” koja je  sama napisala većinu svojih skladbi. Intervju s Meri možete pročitati ovdje.

Koncert počinje u 21:30h. Ulaznice se već mogu kupiti u kiosku na vidikovcu a bit će ih moguće kupiti i na večer koncerta na ulazu. Ulaznice stoje 60 kn za registrirane prijatelje a 80 kn za ostale posjetitelje.Na koncert se može doći kao i uvijek na slijedeći način:

1. Pješice karavanskim putem iz pravca hotela Belvedere. Za ovu opciju preporučujemo da ponesete bilo kakvu vlastitu baterijsku lampu a dovoljan je i mobitel koji dobro svijetli. Vandalizam frustriranih  pojedinaca koji su nam počupali i polomili više od 200 solarnih lampica kojima smo osvijetlili karavanski put iz razloga što im nije dopušteno unošenje alkohola na prošlom koncertu, rezultirao je lošijim osvjetljenjem istog. Štetu vjerojatno nećemo uspjeti sanirati do Merinog koncerta.

2. Javnim gradskim prijevozom, svim linijama koje voze za Cavtat i Konavle a zaustavljati će se na vidikovcu po potrebi ( treba napomenuti vozaču da stane ). Raspored redovnih autobusnih linija pogledajte ovdje: http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf

3. Automobilom ili motorom i parkirati se na jednom od vidikovaca ili na našu livadu uz pomoć naših prometnika koji će Vam pomoći smjestiti vozilo.

Nadamo se vrhunskom koncertu i lijepom druženju, pozdrav svima.

One Comment

  1. Dr.Dee napisao:

    Kronični nedostatak kućnog odgoja i nemogućnost zabave bez veće količine alkohola, jad i bijeda. Al ajd, kako jedino Dječaci privlače taj maloumni polusvijet, kontam da ste ostatak ljeta mirni po pitanju nedojebanih primitivaca.
    On di adr hend, mjesečina dosta pomaže, jedino je malo gusto na dnu puta kroz šumarak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.