park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

21.06. Ljetna škola hip hopa Dječaci – Kandžija – Otpisanimator

Ovaj petak slijedi zanimljiv koncert pod nazivom  "Ljetna škola hip hopa" koju predvode splitski Dječaci. Tu su i Kandžija sa svojom ekipom (intervju sa kandžijom povodom gostovanja u Gradu pročitajte ovdje ) i Otpisanimator kao domaćin. Na našu veliku žalost General Woo, koji je također najavljen kao gost, kako sad stvari stoje, neće uveličati ovaj koncert zbog iskrslih viših sila.. Ulaznice se već mogu kupiti u kiosku na vidikovcu a bit će ih moguće kupiti i na večer koncerta na ulazu. Na koncert se može doći kao i uvijek na slijedeći način:

1. Pješice karavanskim putem iz pravca hotela Belvedere koji je osvjetljen sa 260 malih solarnih lampica.

2. Javnim gradskim prijevozom, svim linijama koje voze za Cavtat i Konavle a zaustavljati će se na vidikovcu po potrebi ( treba napomenuti vozaču da stane ). Raspored redovnih autobusnih linija pogledajte ovdje: http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf

3. Automobilom ili motorom i parkirati se na jednom od vidikovaca ili na našu livadu uz pomoć naših prometnika koji će Vam pomoći smjestiti vozilo.

Ulaznice će stajati 60 kn za registrirane prijatelje a 80 kn za ostale posjetitelje. Nadamo se vrhunskom koncertu i lijepom druženju, pozdrav svima.

After Vasil

Okolnosti donose sljedeće zaključke:

Sve dobro funkcionira i tehnički je dotjerano. Ono najvažnije a to je zvuk, dvije klase je bolji nego prošle godine. Park je šesan ko picino oko. Vrijeme nas za sad služi. Hvala svima koji ste došli i brojnim novim članovima koji su nam se pridružili na otvaranju.

 

One Comment

  1. Dr.Dee napisao:

    Ovo je već bolje od onoga što sam pročitao jutros 😉 Šteta za Wooa, al Kandžija i Otpisanimator razvaljuju.

    Tek se ovo zalaufava precjedniče…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.