park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

15.06. Otvaranje festivala 2013

Koncert Vasila Hadžimanova počinje u 21:30h.
Na koncert se može doći:

1. Pješice karavanskim putem iz pravca hotela Belvedere koji će biti osvjetljen za tu priliku.

2. Javnim gradskim prijevozom, svim linijama koje voze za Cavtat i Konavle a zaustavljati će se na vidikovcu po potrebi. Raspored redovnih autobusnih linija pogledajte ovdje: http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf

3. Automobilom ili motorom i parkirati se na jednom od vidikovaca uz pomoć naših prometnika koji će Vam pomoći smjestiti vozilo.

Cijena ulaznice je 50 kn za registrirane prijatelje a 70 kn za sve ostale posjetitelje.
Svim članovima koji su prošle godine imali člansku iskaznicu, napravljene su nove koje valja preuzeti u KIOSKU na ulazu. Iskaznice i ulaznice mogu se kupiti a počasne preuzeti u kiosku na vidikovcu cijeli tjedan uoči koncerta, svaki dan od 0-24h uključujući i večer izvedbe pri ulasku. Također još jednom napominjemo da je moguće kupiti i godišnju iskaznicu u iznosu 400kn sa kojom na sve koncerte i događaje ulazite besplatno.

* Napomena: Ukoliko se odlučite doći karavanskim putem pješice što toplo preporučujemo i zbog doživljaja i zbog parkinga kojega oko hotela Belvedere i na starom putu od Orsule ima na pretek, a bez da ste unaprijed predignuli ulaznicu ili iskaznicu, morat ćete na ulazu privremeno platiti punu cijenu karte 70kn a onda sa tom kartom kada se popnete u park, u KIOSKU na vidikovcu, refundirati 20 kn ukoliko ste na listi registriranih prijatelja ili svih 70kn ukoliko imate pravo na iskaznicu. Na žalost nismo u mogućnosti baratati listama prijatelja i iskaznicama na oba prodajna mjesta istovremeno. Ukoliko već sad znate da želite doći pješice molimo Vas najavite se na telefon: 091 4262840, ostavite ime i prezime pa ćemo Vaše iskaznice i popuste unaprijed moći regulirati i na donjem ulazu. Hvala na razumijevanju.

Intervju Vasila Hadžimanova povodom koncerta na Orsuli pročitajte ovdje:http://www.parkorsula.du-hr.net/2013/06/06/intervju-vasila-hadzimanova-uoci-dubrovackog-koncerta/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.