park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

Festanjuo Festivala


Evo nije više mali glazbeni festival jer je dobro pojačo.
Sad se zove Park Orsula festival.
Ne ide mi za rukom dobro organizirat posao drugima oko sebe pa Uvijek imam dojam da sam na početku nečega što tek slijedi i u svakom trenutku vidim bar 20 stvari koje moram napravit odma i neodgodivo. Veliki je ovo zalogaj. Posao kreiram na licu mjesta, obučen u radnu robu okrenem se lijevo desno i navalim. U Orsuli sam i dan i noć što tijelom što duhom. Ovo do sad je bio timski rad stotinu vragova i anđela koji žive u meni...
Ne osjećam još rasterećenje iako su odnedavno uskočili neki novi ljudi. Ilen i Suki su na plaći i svaki dan sa mnom rade fizikalu, što nije smanjilo pritisak i rad, koji se naprotiv maksimalno pojačo. Rezultat je više obavljenog posla. Fulurija je upo kao PR za program, Torke je nedavno preuzeo facebook što se odmah osjetilo, dolazi nam jedan par iz Zagreba koji će spavat u parku u svojstvu čuvara umjesto mene i Tice. Moj stari Tica i mladolika Zrinka će se ubrzo potpuno uključit oko šankova, svakojake festivalske operative, kuhinje, info telefona i sl. Tino i Fjaka bruse i poliraju objektive. Mato će bit dirigent parkinga, javilo se nešto volontera..
Eto ti tima koji će odraditi festival…
Što se tiče programa za koji ove godine zaista dobijamo dosta pohvala, treba reć da je mukotrpno nastajao puna 3 mjeseca. Nikad ne znaš što te čeka kad kreneš pregovarat sa izvođačima jer to je velika gimnastika kao što već rekoh.
Rodilo se čudovište. 109 ljudi na smještaju. More honorara i obaveza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.