park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

PETAK 13.7. VELIKI KONCERT GRUPE S.A.R.S.

Mnogi znaju i vole  S.A.R.S. a za sve ostale koji nisu do sada imali priliku čuti za ovaj bend reći ćemo da se radi o provjerenoj i prvorazrednoj scenskoj atrakciji, trenutačno najtraženijem bendu na prostoru cijele bivše države. Momci su se proslavili hitovima BUĐAV LEBAC, DEBELI LAD, MIR I LJUBAV, RAKIJA, TO RADE... U živo zvuče fenomenalno i koliko vidimo po njihovom rasporedu, neprestalno su na putu. Odrađuju i do dvadesetak svirki mjesečno, non stop šarajući po cijelom teritoriju od sjeverne Slovenije do južne Makedonije i obratno. Pozvali smo ih jer cijenimo uspjeh koji su postigli. Njihov rad pratimo već nekoliko godina. Mislimo kako su baš oni odličan primjer mladim bendovima. Uspjeti se i probiti, ipak može. Polako se normaliziralo tržište od 20 miliona potencijalnih slušatelja..

Sve što trebate kako bi ste upoznali S.A.R.S.  je izdvojiti malo vremena i poklikati 5 donjih YOU TUBE linkova koje vam nudimo:

http://www.youtube.com/watch?v=YAMClna5m8k&feature=relmfu

http://youtu.be/yx1fiU2vgN0

http://www.youtube.com/watch?v=AyacAhCt_aQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=SmUjfaOo0MU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7HLRB3EFB4c

Ulaznica za sve naše članove s iskaznicom je besplatna. Za sve koji su se registrirali na ovom sajtu i tako postali prijatelji udruge Ambient Croatia, ulaznica stoji 50 kn. Službena cijena ulaznice za sve ostale iznosi 70 kn. Koncert počinje u 22:00h. Ulaznice se mogu kupiti na vidikovcu cijeli tjedan prije nastupa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.