park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

VALETUDO otvara danas

Radimo ko luđaci. Četres je u hladu a hlada ođe gore nema. Gledamo što više toga završit prije Valetuda. Neki su govorili da treba otvorit sa što jačim izvođačem, da nam treba neka zvizda. Odlučili smo ipak krenut ležerno sa što manjim stresom. Dug je put pred nama, puno dobrih svirki, treba polako u hodu uštimavat stvar, dizat gradacijski.. Srećom pa je ispalo tako. I ovako sam lud i preforsiran, crn ko cigo, zagoren. Na meniju klasika, burek - sendvič - burek.

Montiramo duplo ipo razglasa više nego prošle godine. Lemilica se ne gasi. Ipak je tu sada amfiteatar, evo kliknite i pogledajte, nije šala: http://www.dubrovnik360.com/park-orsula/pozornica-nova/ Bubrezi treba da titraju u ritmu vesele družine. Sviraju izvrsno. Radujem se čut ih na licu mjesta. Oni su najbolja "MUSTRA" za isprovat kako stvar diše..

Publiku molimo da dolazi autobusima, redovnim linijama, svi autobusi će se zaustavljat na vidikovcu, evo vozni red: http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf  Molimo ne dolaziti autima bez da je bar 5 osoba u autu, parking je jako ograničen. Motori su dobrodošli za njih ćemo nekako nać mjesta.. U povratku će bit organiziran autobus koji će čekat završetak koncerta. Povratak je u cijeni karte.  Karta je 50 kn. Kupuje se na vidikovcu svih 7 dana prije koncerta, uključujući i dan koncerta, ako što ostane.

U slučaju da ipak dođete s autom a ne budete mogli parkirat jer nema mjesta, javit ćete se našim prometnicima ( imat ćemo ljude koji reguliraju parkiranje i promet na vidikovcu ), u dogovoru s njima produžit ćete do DUBCA a neko od njih će skoknuti po vas kombijem ili autom. Nakon koncerta besplatnim autobusom ćete se prebacit s Vidikovca do Dubca i svog automobila. Ovo je formula koju ćemo prakticirat cijelo ljeto samo što ćemo kod izvedbi kad osjetimo da je interes velik, uvesti redovnu kombi liniju DUBAC  - VIDIKOVAC.

Registrirajte se kao prijatelj Parka Orsula, pridružite nam se, ima nas dosta. : http://www.parkorsula.du-hr.net/membership-signup/

Ne morate postat službeni član udruge i platit iskaznicu ali barem ćete kao registrirani imat podrobnije informacije i biti nam bliže. Svi registrirani mogu radit i pomagat, stalno ćemo ih pozivat na rad i za njih objavljivat poseban sadržaj koji nije vidljiv običnim posjetiteljima ovog sajta. Oni koji će nam pomoć radit ne moraju plaćat ulaz. Mogu ponešto i zaradit. Registrirajte se i pišite nam: info@parkorsula.com

D O B R O   D O Š L I !!!

Evo videa od prošle godine s tonske Valetuda, zvuk loš, radni s kamere:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.