park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

POST ZA PRIJAVLJENE

ISPUNJENIM FORMULAROM ZAVEDENI STE KAO KAO PRIJATELJ UDRUGE AMBIENT CROATIA.

Ovako ćemo interno komunicirati. Iskaznica stoji 350 kn. Na sve programe u kalendarskoj 2012. s iskaznicom ulazite besplatno. Ako je želite, dobit ćete je na ulazu kad dođete na prvi koncert u zamjenu za iznos gornji. Ako već sad znate da je želite onda odmah u svom profilu, na dnu, gdje piše "članska iskaznica", odaberite DA. Tako ćemo znati koliko ćemo iskaznica pripremiti.

Vi tako donirate ovaj program jer nam vjerujete zbog svega što smo izvukli i odradili do sad. Želite da stvar uspije..

Na Orsuli nema skrivenih  igrača. Ni velikih ni malih. Sve je odrađeno s nule kroz  9 godina onako kako je i zapisano. Igračima koji će  promišljati doći sad na gotovo, moramo se suprostaviti organizirani i jaki. Ne bojimo se ničega. Bit ćemo neuništivi sve dok smo dobri u onome što radimo.

Ako se učlanite, osim koncerata moći ćete nam davati prijedloge i poduzimati razne korisne akcije.  Moći ćete koristiti inventar, opremu i prostor parka kao logistiku  za realizaciji vaših ideja i potreba čak i privatne naravi..  Ako na ovoj stranici, želite javno istupati i objavljivati tekstove  koji imaju kvalitetnu poruku također ste dobrodošli. Trebaju nam kvalitetni ljudi.

Koncerti se rade zbog publike jer ona to želi a publika plaća ulaznicu i time ostvaruje svoje želje.  Ako publika želi ovakav program mora posegnuti u džep. Vi ste publika.

Ako budete u mogućnosti i željeli ponešto odraditi i tako pomoći  udruzi, prijeći ćete u više članstvo (silver/gold/platinum) u kojem su već sad naši brojni suradnici i članovi koji nam vrijedno pomažu svo ovo vrijeme, te ćete biti oslobođeni plaćanja članarine. Možete se već sad prijaviti na info mail i obvezati se pomoći već ovo ljeto te tako odmah postati počasni član, oslobođen plaćanja. Napišite nam što ste sve u mogućnosti odraditi za festival i udrugu..

*Baš sam se stavio ovo artikulirat. Nadam se da je sve jasno. Ako nije, pitajte..  Navikavam se na javno djelovanje..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.