park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

Svršio festival

Mali glazbeni festival je uspješno svršio. Nakana da putem istog prikupimo sredstva za daljnje sređivanje i održavanje parka, rasplinula se ko jutarnja maglica odmah nakon prvih par izvedbi. Iako je bila riječ o pilot, promotivnom projektu, očekivao se ipak veći broj posjetitelja na izvedbama.
Park Orsula je kao vreća bez dna. Prva je godina afirmacije pa stoga nismo nezadovoljni postignutim. Hvala turističkoj koja je dosta pomogla s marketingom, hvala predivnoj Lidiji Crnčević i ekipi radio Raguse na kušinima i podršci. Hvala izvođačima koji su se odazvali i pretpostavili svirku na Orsuli "gaži ispred Kompasa". Najveća hvala publici, svima onima koji su nas došli podržati..

Nadao sam se da će se pojaviti lik koji će sudjelovat u daljnjem stvaranju i kreiranju a javljaju se samo trgovci koji žele isključivo preprodavati gotov proizvod. Takve su naše agencije.. prodaj pa kupi (plati ka'bude)..

Kvragu, svakako da mora bit trgovaca i prodavača ali totalni je deficit među stvarateljima, oblikovateljima, vizionarima..

One Comment

 1. Ed napisao:

  nema ni jednog komentara ovdje….sve govori
  čast malobrojnim izuzecima koji se trude i vole ovaj grad…baš smo se pretvorili u bijelo roblje raznim interesnim skupinama

  Andro svaka čast !!!!!!!!
  da je više takvih vizionara i ljudi u ovom gradu
  ne znam …čini mi se da bi se “alternativci” Karantena, Orlando,Park Orsula i svi ostali trebali nekako ujediniti, organizirati…

  mala posjeta.. a Dubrovnik kronično pati od nedostataka dobrih rock koncerata

  stari problem…samo se gleda računica nažalost
  svaka čast i Gruhaku i Valetudu na fenomenalnim izvedbama
  pozdrav :)))

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.