park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

Stvar funkcionira..

Evo krenuli smo. Odradili smo prve 2 svirke. Najviše pažnje smo posvetili neprimjetnim ali jako bitnim stvarima kao što su: sigurnost, gospar Mato čiji je zadatak redarstvo na parkingu, 5-6 cura prijateljica koje su strateški raspoređene da spriječe pišanciju "đemudrago", opušcima, smeću, kušinima, vodi, struji, čistoći kemijskih zahoda, autobusima itd..

Scena je tehnički  malo skromnija i to me počelo kopkat i činit nervoznim čim je krenulo. Zapravo ideja i nije bila rasturati odmah u početku u tom smijeru i razbacivat novac. Vazda je bilo koliko para toliko muzike.. Zvuk je solidan no ja želim još bolji. Zvuk na Orsuli u budućnosti mora bit takav da svaki  posjetitelj, pa i potpuni  laik, sa sobom ponese oduševljenje.  Nije lako razglas montirat na onako kosi teren u žbunje i jamčit kvalitetu na prvu. Idealnu poziciju ćemo pronać ali treba nam  svirki.... Zato sve ovo i radimo. Tražimo, provamo i  testiramo.

Inače, prihvat posjetitelja  funkcionirao je bez problema.

Hvala svima koji su svojom nazočnošću uveličali ovaj lijepi početak!

One Comment

  1. anonimac napisao:

    Vjerujem da se na prste jedne ruke mogu izbrojat oni koji su imali zamjerke na zvuk (uključujući tebe i dvojicu gitarista iz benda 🙂 Zvuk je bio bolji nego na mnogim svirkama koje sam sluÅ¡ao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.