park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

društvo prijatelja..

Ne mogu prestat razmišljati o tome zašto je Društvo prijatelja odustalo pomagati nam. Pomogli su oko crkvice, što jest jest ali a vijeću su bili prihvatili i pismeno odgovorili da prihvaćaju još jače pomoći projekt, da smo zaslužili.. Struja za rasvjetu crkvice pa poslije i popločanje prilaza do crkvice. Da se normalno može dole sić s magistrale. Dva velika i ključna zahvata. Za oba smo ishodili papire, napravili svu pripremu.. Cijelu vječnost i saket živaca sam ugradio u čekanje tih papira. Onda se društvo odjednom, bez ikakvog objašnjenja povuklo iz projekta. Nitko nikad nije sjeo ispred mene i objasnio zašto..

Park Orsula je  javna površina prepuna povijesti. Koliko god još  puno posla ima gore, MASU ga je već odrađeno. Dužnost je zajednice je da se uključi.

Osuđeni smo na mravlje korake.

Valjda ih žulja naš privatni interes..!? Pa mi ne krijemo naše interese. Oni su tako prizemni, realni, i legitimni. Zar treba da se dosjeti i ovim parkom bavit neki inozemni investitor, a mi da sjedimo i gledamo s berze rada..? Krenuli smo s nule i pošteno. Ljuti me sve ovo. Kada će se napokon počet cijenit rad u ovoj zemlji?

Nastupio je neki nesporazum.. ..svašta mislim..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.