park orsula, dubrovnik Rotating Header Image

Malo morgen uzalud

du press

Kratko ću prokometirat:

13 godina rada nije bilo uzalud!  Ne znam baš za velik broj svojih sugrađana u novijoj povijesti ( kapa dole Igor Legaz ) koji su imali volje i snage stvoriti ovakvo nešto za javnu uporabu. Tuto kompleto, od prvoga kamena:

zatečeno stanje

park prije parka

orsula-mediji-555x370

Jako sam ponosan zbog toga. Prava je šteta što nas nema više jer nam je država zarasla u draču a mi kao neki prokleti nesposobnjakovići ne znamo što ćemo s njom pa je fino rasprodajemo. Ja to više nisam mogao gledat i radio sam, ne obazirući se. Kad bi svi napravili svoje Orsule, da vidiš majčin sine kako bi sve ruknulo naprijed.

Ljudi razumljivo hoće brzu zicer zaradu i teško da će u javno dobro ( javnu zemlju ), bez ikakve koncesije na istu, utući svu svoju životnu ušteđevinu, svu svoju energiju,”potrošiti” mladost, narušiti zdravlje.. he he .. ludo je fakat.  Taj proces se zove stvaranje novih, ilitiga dodanih vrijednosti.. Onaj tko ih stvara u svakoj civiliziranoj državi je iznimno cijenjen i poštovan ili barem besramno bogat.

Da je u slučaju Orsule sve vrhunski zamišljeno i odrađeno pokazuje interes za gotovim proizvodom, patentom, brendom. Oni ga sada žele, treba im… Pa to je divno !!!

Najgore što se moglo dogodit je da to što sam godinama stvarao, danas ne treba nikome…

Mi smo naravno, jedna civilizirana zemlja.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *